Vi kan tilby følgende til våre gjester

Frokostpakke

Vi fyller opp kjøleskapet med en startpakke. Den består av kaffe, juice, skinke, ost, syltetøy, smør, egg og brød. Må bestilles på forhånd og koster 10 Euro per pers.

Pizzakveld (skjult)

Vi fyrer opp pizzaovnen her på Cascina Allegria. Minimum 4 personer. Må avtales på forhånd og koster 20 Euro per pers inklusive vin.

Varmt måltid ankomstkvelden

Du får et varmt måltid ankomstkvelden som består av lasagne, brød, salat og vin. Må bestilles på forhånd og koster 20 Euro per pers.

Vinsmaking

Vi forteller om året i vinmarka og smaker på husets viner sammen med litt ost, pølse og grissini. Minimum 4 personer. Koster 15 Euro per pers.

Leie av badelaken

Vi har badelaken til leie dersom du ikke ønsker å bruke bagasjeplass på det. Koster 5 Euro å leie.

Leie av sykkel

Vi kan ordne med å bestille sykkel som blir levert til gården. Dette gjelder både vanlige og el- sykler. Priser varierer ut fra type sykkel og leielengde. Ta kontakt på forhånd så skal vi undersøke for dere. 

Bestilling av restaurant og vingårdsbesøk

Vi kan være behjelpelig med både tips til restauranter og vinprodusenter verdt å besøke samt å booke dersom ønskelig. Kan ordnes både før oppholdet og underveis. 

Transport

Vi kan hjelpe med å fremskaffe transport under oppholdet om ønskelig, enten til/fra flyplass, restauranter eller annet. Må bestilles på forhånd. Kontakt oss for priser.