Hvem er Trine og Endre?

Vi er et samboer par fra Tromsø som har tilbrakt de siste 23 årene før vi flyttet til Italia i Bergen. Dette gjør at det er vanskelig for oss å si hvor vi er fra. Det meste av barndommen og den viktige ungdomstiden ble tilbragt i Nord-Norge og Tromsø, men vi har jo begge bodd lengre i Bergen enn noen annen plass. En fin miks mellom vest og nord.

Trine har en Økonomisk Administrativ Cand.mag. grad fra Universitetet i Bergen. Dette har gjort at Trine har hatt flere jobber innenfor økonomi og etterhvert økonomiledelse i Bergen. UiB, Bergen Kommune og Kunsthøgskolen er noen av arbeidsplassene som Trine har vært på.

Endre er utdannet Data Ingeniør ved Høgskolen i Bergen og har jobbet med utvikling i ca 20 år. Først noen år som konsulent, før 10 år i StormGeo (Storm Weather Center) og så Sparebanken Vest. Fremdeles en nerd som elsker å lage websider og programmere, så det er noe man ikke klarer å få ut av han.

Siste medlem av familien er Ipa, en border collie som elsker kos og oppmerksomehet. Agility er også en favoritt aktivitet når eierene har tid.

Vi er begge veldig glade i dyr og spessielt hunder, så det er vel ikke helt umulig at Ipa får en søster eller en bror en dag.

Fortiden tror vi derimot at hun nyter dagene som enehund.