Hvem er Trine og Endre?

Vi er et samboer par fra Tromsø som har tilbrakt de siste 23 årene før vi flyttet til Italia i Bergen. Dette gjør at det er vanskelig for oss å si hvor vi er fra. Det meste av barndommen og den viktige ungdomstiden ble tilbragt i Nord-Norge og Tromsø, men vi har jo begge bodd lengre i Bergen enn noen annen plass. En fin miks mellom vest og nord.

Trine har en Økonomisk Administrativ Cand.mag. grad fra Universitetet i Bergen. Dette har gjort at Trine har hatt flere jobber innenfor økonomi og etterhvert økonomiledelse i Bergen. UiB, Bergen Kommune og Kunsthøgskolen er noen av arbeidsplassene som Trine har vært på.

Endre er utdannet Data Ingeniør ved Høgskolen i Bergen og har jobbet med utvikling i ca 20 år. Først noen år som konsulent, før 10 år i StormGeo (Storm Weather Center) og så Sparebanken Vest. Fremdeles en nerd som elsker å lage websider og programmere, så det er noe man ikke klarer å få ut av han.

Sammen har vi tre hunder. Lara er eldst på 12 år og en blanding mellom labrador og Schæfer. Veldig glad i mat og sier fra når noen kommer. Doffen kom til oss i ett års alderen og er nå blitt 9, han er en Border Collie som elsker mat og agility. Ipa er siste tilskudd og snart 3 og skal bli familiens nye agility stjerne, også hun er Border Collie. Dersom du ikke er kjent med agility, så er det altså en hundesport der hunden skal gjennom en hinderløpe på kortest mulig tid. Eieren er med for å vise vei og sporten går like mye ut på samarbeid mellom hund og eier som bare fart. Om du vil vite mer om agility finner du det på siden til Bergen Agility Klubb som vi har vært medlem av i mange år.