Hvordan bestille Diverso fra Cascina Allegria

De fleste av vinene våre er på bestillingsutvalget, og det betyr at du finner disse ved å søke på Cascina Allegria inne på vinmonopolets hjemmesider. Dette gjelder ikke Diverso, vår Barbera – Cabernet Sauvignon blend, den må bestilles fra spesialutvalget. Her kommer en oppskrift på hvordan dette gjøres.

For å bestille fra Spesial utvalget må man ha litt informasjon om vinen, grossist og leverandør som skal med i et skjema som finnes på hjemmesidene til vinmonopolet. For å gjøre dette enklere for dere har vi et ferdig utfylt skjema dere kan bruke.

I dette skjemaet er det bare å fylle ut personlige data, hvilket vinmonopol dere ønsker vinen levert til og slevsagt hvor mange flasker dere ønsker.
Det ble først sagt at man måtte fylle hele kasser, altså 6, 12 etc. men vi har nå fått beskjed om at dette ikke er et krav.

Når skjemaet er ferdig utfylt må det sendes til vinmonopolet på epost [email protected]

Så er det bare å vente. Som med bestillings utvalget så tar det litt tid. Vinmonopolet har spesielle dager de prosesserer de forskjellige typene bestillinger, så regn med at det kan ta en opptil en uke eller to.